FR NL

DE PURE EENVOUD VAN de ESPRESSOMACHINES

SPRESSOMACHINES SPELEN DE TROEF VAN EENVOUD

De Krups-espressomachines hebben steeds meer weg van professionele espressomachines en verenigen voortaan perfectie en gebruiksgemak.

In termen van compactheid maar ook van gebruiksgemak, hebben de nieuwe generatie espressomachines enorme vooruitgang geboekt.De machines die het meeste succes hebben bij de liefhebbers van authentieke espresso, zijn nog altijd die met ingebouwde koffiemolen. Deze espressomachines bieden het onvergelijkelijke voordeel de bonen te kunnen malen net voor de koffie wordt bereid, een extra kwaliteitsgarantie voor een perfect resultaat. Daarnaast bieden zij talrijke functies aan waarmee een kop koffie op maat kan worden bereid die precies is afgestemd op ieders smaak, op ieder moment van de dag.


EEN ESPRESSO OP MAAT

De Krups-espressomachines zijn voortaan uitgerust met opties die steeds meer weg hebben van de professionele machines van de barista's en waarmee u een espresso op maat kunt bereiden. Zo kunt u het watervolume aanpassen maar ook de fijnheid van de maling en de sterkte van de koffie. Afhankelijk van het programma kunt u1 of 2 kopjes tegelijkertijd bereiden, en niet te vergeten de cappuccinofunctie. Dankzij hun controledisplay zijn deze nieuwe generatie machines bijzonder gebruiksvriendelijk. U hoeft dus geen ingewikkelde handleiding door te nemen, want bij de Krups-espressomachines staat ergonomie voorop.Op de volautomatische modellen met koffiemolen, kunt u met een eenvoudige vingertoets uw selectie maken, ristretto, espresso, koffie, warm water, stoom... De door de snoepers begeerde cappuccinofunctie maakt de bereiding van melkdranken eenvoudig, met vaak een automatische reiniging van het pijpje voor een perfecte hygiëne.


DE VOORDELEN VAN DE CONTROLEDISPLAYS

Geïnspireerd op de smartphones en spelconsoles, is de bediening van de nieuwe generatie espressomachines bijzonder eenvoudig, ondanks hun steeds uitgebreidere functies.Zo kunt u op de modellen Krups Expresso Full Auto en Krups Expresso YY8111 met een draaiknop intuïtief de menu's en programma's doorlopen:u hoeft enkel maar de instructies op het verlichte lcd-display te volgen.

En meer nog, op de volautomatische modellen met ingebouwde koffiemolen zoals de Krups Expresso Full Auto YY8128 en de Krups Automatic Expresso YY8108, kunt u met een tft-touchscreen de verschillende functies en instellingen feilloos bedienen, met voor de YY8108 zelfs een kleurendisplay.Het enige dat u nog te doen staat is… een lekker kopje espresso nippen.


EENVOUD OVER DE GANSE LIJN

Wat het onderhoud betreft, werd dezelfde aanpak van vereenvoudiging toegepast. Automatische alarmen geven weer wanneer de machine moet worden gereinigd of de filter moet worden vervangen, u hoeft zich dus over niets zorgen te maken. Vanuit praktisch oogpunt vereisen deze nieuwe machines geen ingewikkelde demontage voor hun reiniging want ook dat is voortaan kinderspel.


De koffiecapsules nu nog gemakkelijker!

Voor hen die alleen maar op een knopje willen drukken, gaat niets boven het gebruiksgemak van de espressomachines met koffiecapsules. Hun werking is doodsimpel en zij vergen geen of weinig onderhoud.En niet te vergeten de brede waaier van dranken die deze machines aanbieden, voor absoluut alle smaken…


Bedankt voor uw bericht

×