FR NL

Ontdek
onze espressomachines met bonenmaler

In onze espressomachines met geïntegreerde bonenmaler zit alle Krups® technologie verwerkt en ze worden in frankrijk gefabriceerd om tegemoet te komen aan de eisen van de experts.

5 goede redenen om te houden van onze espressomachines met bonenmaler

Met onze espressomachines met bonenmaler geniet u van uw koffie zoals u hem liefst hebt, en het is heel eenvoudig.

 • Koffiearoma's

  Geniet in elke kop van de koffiearoma's.

 • Warme dranken

  Maak geslaagde warme dranken.

 • Personaliseer uw koffie

  Maak uw koffie op uw eigen manier. Personaliseer uw koffie volgens uw stemming.

 • Minder kost

  Geniet van een koffie die minder dan € 0,10 kost*.

 • Ecologische

  Beperk uw impact op het milieu.

 • Onze espressomachines met bonenmaler, die heel dicht aanleunen bij de professionele machines, respecteren nauwgezet de aanbevelingen voor het bereiden van een espresso volgens de regels van de kunst, op het gebied van temperatuur en extractietijd van de aroma’s. Zij gebruiken het originele procedé van de barista’s.
 • De echte espressoliefhebbers hebben een goede kennis van koffie en wensen hun favoriete drank te bereiden volgens hun eigen smaak. Onze machines met bonenmaler zijn voor hen gemaakt en benaderen heel dicht de professionele machines. Indien u ook liefhebber bent van een echte espresso, dan kunt u vandaag dankzij onze machines dezelfde aromakwaliteit bereiken. Want al is het recept voor een geslaagde espresso bekend, enkel de volautomatische machines laten toe hem op een eenvoudige manier thuis te bereiden.
 • Iedereen kan de koffiebonen kiezen die hem best bevallen, in functie van het moment en de voorkeur, of zelfs een eigen mengeling maken met de keuze van de soort (arabica, robusta, liberica, excelsa, skybur), de variëteit (Icatu, Mondo Nuevo, Catuai, SL 49) en de oorsprong van de bonen (Brazilië, Ethiopië, Guatemala, Indonesië, Jamaica). Dankzij de zeer resistente metalen bonenmaler, laten onze machines toe zich te bevoorraden bij meester-koffiebranders om nieuwe soorten te ontdekken en zijn koffiekennis uit te breiden. Bovendien kan men met onze espressomachines met bonenmaler koffie naar eigen voorkeur maken, door de kwantiteit van de gewenste koffie en de fijnheid van het maalsel bij te stellen.
 • In tegenstelling tot de systemen met capsules, laten de espressomachines met bonenmaler u de vrijheid om de bonen te gebruiken die uw voorkeur genieten. Zij zijn aangepast voor grote hoeveelheden en hebben een lagere kostprijs. Door bijvoorbeeld 250 g koffie te kopen voor € 4,60 en met een verbruik van 7 g koffie per kop, komt de kostprijs op € 0,10 per espresso. Een rendabele aankoop als men liefhebber is van lekkere koffie. Koffie bereid met bonen zou ongeveer 3 keer minder kosten dan koffie bereid met capsules.
 • De espressomachines met bonenmaler zijn milieuvriendelijk want ze gebruiken onbewerkte bonen die weinig energie vereisten voor hun transformatie en hun verpakking.
  Zonder verpakking is er ook geen recyclageprobleem voor de pads of de capsules. Hebt u een tuin, dan biedt de espressomachine met bonenmaler nog een extra troef. Het koffiedik dat u haalt uit het koffiedikbakje is een zeer goede ecologischebiologisch afbreekbaar organisch materiaal, ideaal voor compost of tuinbouw.

* op basis van koffiebonen met een gemiddelde prijs van € 8,73 / kg.
Bron / Nielsen, in CAM P8 2015 HM / SM

Precisie en perfectie van de Krups® machines voor een weergaloze koffie

Dankzij de passie en de knowhow van zijn experts, kan Krups® u uitnodigen voor een intense zintuiglijke ervaring.
Aan al onze machines wordt bijzondere aandacht besteed om u het beste van elke koffieboon te bieden.

 • Ontwikkelaar van aroma's
  + Ontwikkelaar van aroma's

  Geniet van een koffie vol aroma’s op de juiste temperatuur. De hydraulische kracht van de Krups® machines biedt een kwalitatief aandrukken en een ideale temperatuur.

 • Compact en Design
  + Compact en Design

  Dankzij hun elegantie en compacte vorm passen de Krups® espressomachines perfect in uw keuken.

 • Betrouwbaar en gefabriceerd in Frankrijk
  + Betrouwbaar en gefabriceerd in Frankrijk

  Om u te verzekeren van een onberispelijke kwaliteit, worden de Krups® machines getest en gecontroleerd tijdens elke fase van de productie.

 • Gemakkelijk te gebruiken en te reinigen
  + Gemakkelijk te gebruiken en te reinigen

  Hun intuïtieve interface en hun LCD * scherm gidsen u bij het maken van uw dranken en bij het onderhoud van uw machine.

 • De snelle temperatuurstijging garandeert u altijd warme koffieKrups® Compact Thermoblock System. Het kortere waterdistributiecircuit verhindert warmteverlies.

  Met zijn metalen conisch maalwerk kunt u bovendien 3 verschillende maalfijnheden instellen om telkens opnieuw precisie en optimale aroma’s te verkrijgen. Het gebruikte materiaal garandeert u de stevigheid van het maalwerk en zijn prestaties door de tijd heen

  Ten slotte haalt het Krups® Tamping System, ontwikkeld door onze experts, zijn voordeel uit het exclusieve hydraulische systeem, dat leidt tot een grotere kracht voor het samenpersen en een optimale extractie van de aroma’s. Het automatisch reinigen van de circuits na elke koffie, garandeert een langere levensduur, minder onderhoud en een betere hygiëne

  Al deze Krups® technologieën leiden tot prestaties die superieur zijn aan deze van de klassieke mechanische systemen

 • Krups® biedt de meest compacte modellen van de markt, met een uitgekiende design en afmetingen die overeenkomen met een A4-blad. Dankzij die beperkte afmetingen zorgen de fraai afgewerkte Krups® machines voor plaatswinst op uw keukenblad

 • Alle espressomachines met bonenmaler van Krups® worden in Frankrijk gemaakt, in onze fabriek in Mayenne. Ieder jaar verlaten honderdduizenden machines de fabriek en zij worden uitgevoerd over de hele wereld.

  Een echt competentie- en expertisecentrum waar onze producten na elke productiefase worden getest. Alle technische onderdelen worden apart nagezien (vermaler, scherm, koffie-uitloop enz.). Daarna worden de machines geassembleerd en ondergaan ze opnieuw allerlei testen (functioneren, waterdichtheid...)

  De Krups® espressomachines met bonenmaler belichamen de vakkennis van onze teams, van het concept tot de realisatie van de machine. Al die kennis leidt tot een hoge betrouwbaarheidsgraad, een van de hoogste op de markt. De machines staan inderdaad bekend voor hun kwaliteit. Zij hebben de certificatie die gekoppeld is aan het « platinium contract », dat de beste resultaten garandeert op het gebied van prestatie, betrouwbaarheid en kwaliteit, ten overstaan van de standaard kwaliteit. Tegemoet komen aan de eisen van onze klanten en hen een bevredigend gebruik van hun machine bezorgen, is de prioriteit bij Krups®

 • De Krups® espressomachines met bonenmaler werken automatisch en zijn dus gemakkelijk in gebruik. Hun controleschermen en vooral de tastschermen vergemakkelijken het gebruik met een zeer intuïtief functioneren. Het volstaat de opgegeven instructies te volgen om de beste ristretto, espresso, caffé lungo, cappuccino… te maken. Koffieliefhebbers kunnen de fijnheid van het malen en de bereiding van de koffie kiezen. Op bepaalde modellen kunnen de favoriete bereidingen zelfs gepersonaliseerd worden met het menu « favorieten ». En voor de liefhebbers van cappuccino heeft Krups® een specifieke technologie op punt gesteld, een espressomachine met bonenmaler die een functie « one touch cappuccino » heeft met – al naargelang het model – een automatische reiniging van het stoompijpje

  Bovendien is het onderhoud beperkt en zeer eenvoudig dankzij het hydraulische systeem dat zorgt voor het regelmatig reinigen van de circuits en de automatische programma’s voor spoelen, reinigen en ontkalken, die een optimaal gebruikscomfort verzekeren. U moet nooit tussenkomen voor de technische elementen van de machine, in tegenstelling tot bepaalde concurrerende systemen

  Kortom, de ergonomie en de hygiëne van de espressomachines met bonenmaler garanderen een optimale koffie-ervaring

* volgens model

Kies de machine die het best beantwoordt aan uw eisen

Proef een kwaliteitsvolle koffie bij elke kop en nog veel meer.
Alle Krups® espressomachines met bonenmaler zijn gemaakt om tegemoet te komen aan uw wensen.

Utilisation Intuïtief tastscherm
Choix Tal van recepten
Cappuccino Cappuccino
ea8108 Quick Home Service
Espressomachine met bonenmaler Essential Zwart
EA810870
ea8160 Quick Home Service
Espressomachine met bonenmaler Essential Zwart
EA816031
ea8010 Quick Home Service
Espressomachine met bonenmaler Espresseria
EA8010PN
ea815b Quick Home Service
Espressomachine met bonenmaler Essential
EA815B70
ea8150 Quick Home Service
Espressomachine met bonenmaler Essential
EA815070
ea8250 Quick Home Service
Espressomachine met bonenmaler Espresseria Zwart gelakt
EA8250PN
ea8298 Quick Home Service
Espressomachine met bonenmaler Latt'Espress Zwart
EA829810
ea850b Quick Home Service
Espressomachine met bonenmaler Falcon Zwart
EA850B10
ea9010 Exclusive Service
Espressomachine met bonenmaler Automatic
EA901010

EA810870

Meer informatie Waar te koop Accessoires

EA816031

Meer informatie Waar te koop Accessoires

EA8010PN

Meer informatie Waar te koop Accessoires

EA815B70

Meer informatie Waar te koop Accessoires

EA815070

Meer informatie Waar te koop Accessoires

EA8250PN

Meer informatie Waar te koop Accessoires

EA829810

Meer informatie Waar te koop Accessoires

EA850B10

Meer informatie Waar te koop Accessoires

EA901010

Meer informatie Waar te koop Accessoires
Mijn eerste espressomachine met bonenmaler, eenvoudig en kwaliteit in het kopje. Mooie zwarte afwerking. Mijn espressomachine met bonenmaler en melkopschuimer, zijn intuïtief scherm en zijn mogelijkheid om favorieten in te stellen. Mooie zwarte afwerking. Mijn espressomachine met bonenmaler, met ergonomische interface en designafwerking in inox. Mijn espressomachine met bonenmaler met intuïtief scherm en grijze afwerking. Mijn espressomachine met bonenmaler met intuïtief scherm en zwarte afwerking. Mijn espressomachine met bonenmaler, melkopschuimer en praktisch en intuïtief LCD-scherm. Mooie zwartgelakte afwerking. Mijn espressomachine die perfect aangepast is voor het maken van melkdrankjes, dankzij de geïntegreerde en zelfreinigende melkkaraf. Mijn espressomachine die perfect aangepast is voor het maken van melkdrankjes, dankzij de geïntegreerde en zelfreinigende melkkaraf. Mijn expertmachine voor het maken van espresso en melkdrankjes. Voorzien van een hoge resolutie tastscherm.
Nauwkeurige en eenvoudige controle − LED controlelampjes Extra groot LCD scherm voor een intuïtief gebruik Ergonomische interface met LED controlelampjes Extra groot LCD scherm voor een intuïtief gebruik Extra groot LCD scherm voor een intuïtief gebruik Ultra compact design en LCD scherm Het LCD scherm laat een intuïtieve controle toe van de bereiding en een eenvoudiger gebruik Kleurentastscherm voor een intuïtief gebruik Kleurentastscherm voor een intuïtief gebruik
4 4 4 4 4 6 6 7 17
nee ja (cappuccino kit inbegrepen) nee nee nee ja (cappuccino kit inbegrepen) ja (functie One-Touch Cappuccino) ja (One-Touch Cappuccino functie met automatisch spoelen) ja (One-Touch Cappuccino functie met automatisch spoelen)

Quick Home ServiceGarantie Quick Home Service

 • Telefonische bijstand
  070 23 31 59
  De consumentendienst staat te uwer beschikking voor eender welke vraag van maandag tot donderdag van 9 00u tot 12u30 en van 13 00u tot 17 00u, op vrijdag van 9 00u tot 12 00u
 • 2 jaar waarborg
  stuk en arbeid (6000 kopjes, NIET-professioneel gebruik)

Bij elke storing van de werking van uw Espresso Full Automatic Krups®, gelieve de cnsumentendienst te contacteren op 070 23 31 59.
Indien het probleem telefonisch niet kan opgelost worden, gaan we over tot het gratis ophalen van uw Full Automatic Krups® op het adres van uw keuze in maximum 5 werkdagen na ophaling, zal deze u terug bezorgd worden

Voorwaarden: voor de ophaling, gelieve een kopie van uw kassaticket toe te voegen.

Exclusive ServiceGarantie Exclusive Home Service

 • Enkel geldig voor BARISTA EA9000 - EA9010
 • Telefonische bijstand
  0800 25925
  De consumentendienst staat te uwer beschikking voor eender welke vraag van maandag tot donderdag van 9 00u tot 12u30 en van 13 00u tot 17 00u, op vrijdag van 9 00u tot 12 00u
 • 2 jaar waarborg
  stuk en arbeid (6000 kopjes, NIET-professioneel gebruik)

Bij elke storing van de werking van uw Barista, gelieve de consumentendienst te contacteren op 0800 25925
Indien het probleem telefonisch niet kan opgelost worden, gaan we over tot het gratis ophalen van uw Barista op het adres van uw keuze en ontvangt u een toestel gedurende de herstelperiode. Zodra uw toestel hersteld is, zal deze u terug bezorgd worden

Voorwaarden: voor de ophaling, gelieve een kopie van uw kassaticket toe te voegen

Exploreer het universum van de koffie

Koffie is in de eerste plaats een kwestie van passie die zich uit in elke fase, van de koffieboon tot het kopje. Krups® gidst u door deze koffiecultuur. Verfijn uw kennis dankzij onze artikelen, beheers de bereiding van uw favoriete dranken en sublimeer uw degustatiemomenten.

 • De kunst van het proeven
  De kunst van het proeven

  Een espresso proeven is een ervaring waarbij alle zintuigen betrokken zijn.

  Verder lezen
 • Arabica en Robusta, de kampioenen van de koffiebonen
  Arabica en Robusta

  Leer de verschillen kennen en kies deze die het best past bij uw persoonlijke smaak.

  Verder lezen
 • De perfecte espresso: klein kopje, groots moment
  Het perfecte espresso

  Voor de liefhebbers is de espresso de kwintessens zelf van koffie, een klein fysisch-chemisch mirakel. Het is ook een kunst die passie, techniek en respect voor een echte Italiaanse traditie vereist.

  Verder lezen
 • Het geheim van een goede cappuccino
  Het geheim van een goede cappuccino

  Leer deze koffie met melkschuim maken, een echte Italiaanse traditie, bereid op basis van espresso met een laagje melk.

  Verder lezen

Bedankt voor uw bericht

×